Με έναν Υδροχόο στο τιμόνι μπορεί να μη φτάσεις έγκαιρα στον προορισμό σου, αλλά σίγουρα θα περάσεις καλά στη διαδρομή.

Όταν οδηγεί μιλάει ασταμάτητα στο συνοδηγό, στο κινητό ακόμη και στον οδηγό του διπλανού αμαξιού, καθώς εκείνη την ώρα θυμάται τις καλύτερες ιστορίες. Κι αν χάσει κατά λάθος και καμιά στροφή, δεν πειράζει, καθώς έτσι έχει επιπλέον χρόνο για να «ψυχαγωγήσει» το ακροατήριο του.

Ίσως και να βαριέται λίγο την οδήγηση, πάντως από την στιγμή που θα βάλει τη ζώνη του το μόνο που σκέφτεται είναι πόσο γρήγορα θα φτάσει στον προορισμό του. Αν μπορούσε να κάνει το αυτοκίνητο του να πετάξει, τότε θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.

Έχει μερικές φορές τη συνήθεια να παρκάρει όπου βρει με αποτέλεσμα να βρίσκει γρατζουνιές όταν επιστρέφει.

Ο ασυντόνιστος Υδροχόος είναι πρώτος στην ταχύτητα και λατρεύει τα ρίσκα, ενώ αγαπημένη του στιγμή είναι όταν το ραδιόφωνο παίζει το αγαπημένο του τραγούδι, καθώς το συνοδεύει φυσικά με τη φωνή του.

Το αυτοκίνητο των ονείρων του πρέπει οπωσδήποτε να είναι υβριδικό, γιατί λατρεύει τη νέα τεχνολογία και θέλει πάντα να προστατεύει το περιβάλλον.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.