Έκανες το «λάθος» να οδηγήσεις αργά και ο οδηγός που σε ακολουθεί αρχίζει να κορνάρει; Σε προσπερνάει κιόλας ενώ σε κοιτάει με υποτιμητικό βλέμμα;

Συγχαρητήρια! Μόλις γνώρισες έναν γνήσιο Σκορπιό στο τιμόνι. Το σαΐνι της οδήγησης μπορεί να οδηγεί γρήγορα και ενίοτε επιθετικά, ωστόσο η παρατηρητικότητα και η προσοχή του δεν συγκρίνονται.

Μην κάνεις όμως το λάθος να τον στολίσεις άδικα ή να του κορνάρεις καθώς μπορεί να κάνει τα πάντα για να σε φτάσει και να σου ζητήσει το λόγο!

Με αντανακλαστικά οδηγού φόρμουλα, είναι ιδιαίτερα υποψιασμένος και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση στο δρόμο. Συνδυάζει ευελιξία και ασφάλεια, ενώ γνωρίζει όλα τα στενά για να γλιτώσει από την κίνηση.

Ελέγχει και ξανά ελέγχει τους καθρέπτες και ξέρει τι γίνεται ακόμη και τέσσερα αμάξια μπροστά του. Έτσι, μπορεί να «μυρίζεται» τα προβλήματα πολύ πριν προκύψουν.

Ο παρατηρητικός του ζωδιακού κύκλου, έχει ενίοτε μια υπεροπτική στάση και πιστεύει ότι οι οδηγοί γύρω του δεν έχουν και μεγάλο ταλέντο στο τιμόνι. Για αυτό το λόγο οδηγεί καχύποπτα και υποψιασμένα.

Οδηγεί συνήθως μικρό αυτοκίνητο που κουβαλά ωστόσο πολλά άλογα σαν κλασικός λάτρης της ταχύτητας.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.