Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Το ναυάγιο» είδαμε πως: Ο Βασίλης επιτίθεται στον Γιώργη. Ο Μιχάλης προσπαθεί να τους χωρίσει. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έφτασε αλλά η Ειρήνη θα κινδυνεύσει. Η Φανή σκορπά στη γειτονιά υποψίες για την ταυτότητα του Πέτρου, τον οποίο όμως απασχολούν σημαντικότερα προβλήματα: μαθαίνει για την υγεία της Ειρήνης και πηγαίνει να τη δει στο νοσοκομείο, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη.

Ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη αλλά εκείνος έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του και τον ενημερώνει πως ξέρει ότι βίασε την Αλίκη. Ο Άγγελος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη, τον φονιά των γονιών του. Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Εκείνη την ώρα σπάνε τα νερά της Στέλλας.

Το ναυάγιο: Τι θα δούμε απόψε στο 72ο επεισόδιο

Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα έχει φτάσει. Η Ειρήνη διώχνει τον Πέτρο από κοντά της, ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Η γνωριμία του Άγγελου με τον Δημήτρη δεν πάει όσο καλά περίμενε η Βάσω. Ο Άγγελος ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη. Η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στην Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου αλλά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώσουν και άλλο. Ο Πέτρος ανησυχεί για την Ειρήνη και ζητάει τη βοήθεια του Στελή. Η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει και ο Σάββας καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση.