Στην τελική ευθεία έχει μπει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ με τις fashionistas να διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (23/6) guest κριτής ήταν η Μαρία Μπακοδήμου – είχε προηγηθεί η έκτακτη παρουσία της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία είχε την δυνατότητα να επηρεάσει την τελική κατάταξη των διαγωνιζόμενων δίνοντας έναν έξτρα βαθμό σε πέντε fashionistas.

Η Κατερίνα Καραβάτου την υποδέχθηκε συγκινημένη στο πλατό του διαγωνισμού μόδας κι ανέφερε: «Να σου πω κάτι θα ήθελα να το πω εδώ ότι η Μαρία Μπακοδήμου είναι αυτή η παρουσιάστρια που όταν αποφάσισε να τελειώσει η μία της εκπομπή αυτή που έκανε το πρωινό με τον Φώτη έκλαιγα με μαύρο δάκρυ δύο τρεις μέρες, της το έχω πει. Έκτοτε κάθε φορά που σε συναντώ γιατί έχει τύχει να τα πούμε πολύ εμείς οι δύο και πραγματικά χαίρομαι για αυτό, είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου στο λέω αλήθεια» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Αμετανόητη η Ίριδα για τον τσακωμό με την Σελένη – «Συνεχίζεις να λες ψέματα»

Μπορεί το My Style Rocks να πλησιάζει προς το τέλος του, οι κόντρες, όμως, ανάμεσα στις κοπέλες καλά κρατούν. Η Ίριδα εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της για να τη βαθμολογήσουν, και από ότι φάνηκε ήταν αμετανόητη για το συμβάν που έγινε ένα επεισόδιο πριν με τη Σελένη.

Η Ίριδα αποκάλυψε ότι «Την πρώτη μέρα που είχα έρθει εδώ και ήταν η πρώτη μου εμφάνιση, μου έλεγες ότι η Νικόλ και η Όλγα θα προσπαθήσουν να με πλησιάσουν και να με προσεγγίσουν», η Σελένη το αρνήθηκε «Λες ψέματα ακραία και πρόσεξε γιατί θα σε εκθέσω άσχημα και δεν θα σου αρέσει» και οι απειλές της έφεραν την σύρραξη «Έλα, έλα, έλα! Ψέματα; Δεν έχω λόγο να πω ψέματα! Με απειλείς; Με απειλείς; Ντροπή σου» συνέχισε σε έντονους τόνους η Ίριδα και καμιά τους δεν σταματούσε.

Τα δύο κορίτσια, λοιπόν, συνέχισαν τη διαμάχη τους, από εκεί ακριβώς που την άφησαν «Μου φάνηκε επιτηδευμένη η επίθεσή σου» – «Συνεχίζεις να λες ψέματα», με τη μία να κατηγορεί εκ νέου την άλλη για ψέματα. Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ακούσει και τις απόψεις των άλλων κοριτσιών, με την Όλγα να τάσσεται υπέρ της Ίριδας.