Η Έλλη Τρίγγου θα μεταμορφωθεί σε «Θεοφανώ» στη νέα σειρά «Η Μάγισσα» και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου θα αποδώσει το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη την ερχόμενη σεζόν. Η ηθοποιός θα «μεταμορφωθεί» σε ένα κορίτσι με ενορατικές ιδιότητες.

Ένα χάρισμα το οποίο θα τη βάλει σε πολλούς μπελάδες καθώς θα κληθεί να περπατήσει σε δύσβατα μονοπάτια και όχι μόνο θα πρέπει να ανταπεξέλθει, αλλά θα πρέπει να παραμείνει και ζωντανή.

Η πρώτη φωτογραφία της Έλλης Τρίγγου ως «Θεοφανώ» είναι γεγονός και διέρρευσε στα social media. Ποια είναι όμως η Θεοφανώ; Είναι υπηρέτρια στο σπίτι ενός ισχυρού άντρα της Μάνης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γάλλος. Πρόκειται για ένα φτωχό και σεμνό κορίτσι το οποίο παλεύει να σταθεί στα πόδια του με ήθος.

Η πρώτη φωτογραφία της Έλλης Τρίγγου ως «Θεοφανώ»

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, μάλιστα, πριν λίγη ώρα, δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook και νέο teaser για την σειρά του Ant1 συνοδεύοντας το με τη λεζάντα: «Λασκαραίοι vs Γερακάρηδες!!!» αποκαλύπτοντας τα επίθετα των δυο ισχυρών οικογενειών που θα απασχολήσουν τους τηλεθεατές την ερχόμενη σεζόν.

Λασκαραίοι vs Γερακάρηδες!!! #magissa #ant1

Posted by Melina Tsampani on Tuesday, June 20, 2023

Η υπόθεση της νέας σειράς «Μάγισσα»

Η Μάγισσα θα είναι μια crime σειρά με μεταφυσικά στοιχεία, 60 επεισοδίων η οποία θα «ταξιδέψει» τους τηλεθεατές στη Μάνη του 1818 όπου οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δυο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας τεράστιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσα τους όμως ο περίγυρος τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δυο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό.

Το μέλλον του όμως δεν είναι λαμπερό… Το νεογέννητο στα 40μερα του εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας, βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και ενημερώνει για το μακάβριο όραμα της.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητα της υπηρέτριας αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί. Το μεγάλο μαρτύριο όμως για την νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι;