Η Ευτυχία αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα total black look στο επεισόδιο της Παρασκευής (31/3) του My Style Rocks με τη θεματολογία της να αφορά τη βόλτα με τον άντρα της στη λίμνη Como της Ιταλίας.

Της Όλγας ναι μεν της άρεσε η εμφάνιση που έβλεπε, αλλά της έβαλε μονάδα γιατί θεωρεί πως στην λίμνη Como δεν μπορείς να πας με το συγκεκριμένο outfit.

«Είσαι τρελή; Πού θα πας καλέ στη λίμνη Κόμο με αυτό το look; Πού θα ανέβεις στο καράβι με το διχτυωτό καλσόν και το στρασάτο πασούμι με το λεπτό τακούνιτης είπε.

Η Ευτυχία αντέδρασε έχοντας τις αντιρρήσεις της για τη γνώμη που εξέφρασε η συμπαίκτριά της και ανέφερε «εδώ έχουμε δει χίλιες δυο που ανεβαίνουν στις γόνδολες, βγαίνουν φωτογραφίες. Εδώ η Τούνη έβγαλε έγκυος φωτογραφίες στη γόνδολα. Εγώ που θέλω να πάω για ένα φαγητό με τον άντρα μου, τόσο κακό είναι;»

Η Όλγα επέμεινε να μάθει πώς είχε στο μυαλό της το κόνσεπτ ως μονοήμερη εκδρομή; Ως τί; Και η Ευτυχία της εξήγησε τί και καλά θα έκανε: «Παίρνεις τα τουριστικά καραβάκια, κάνεις τις βόλτες σου, τρως το φαγητό σου, φεύγεις και τελείωσε η υπόθεση» θέλοντας να τονίσει ότι ούτε θα περπατούσε σε πλακόστρωτα και δύσβατους δρόμους ώστε να απαιτούνται άνετα υποδήματα, ούτε θα χρειαζόταν μια casual εμφάνιση καθώς θα πήγαινε για φαγητό.

Προς… συμπαράσταση της παίκτριας και αστειευόμενη η Κατερίνα Καραβάτου πρόσθεσε πως τόσο καιρό που έχει να την δει ο άνδρας της θα την κουβαλήσει στην αγκαλιά του και έτσι δεν θα χρειαστεί καν να περπατήσει.

«Το όλο look είναι βραδινό και εσύ έχεις έναν αέρα από Μαλένα» επέμεινε στην άποψή της η Όλγα πως η εμφάνισή της δεν είναι κατάλληλη για εκεί που λέει ότι πηγαίνει.

Για να συμφωνήσει μαζί της και ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχουμε μπλέξει εδώ πέρα. Αυτό που καταλαβαίνεις εννοώ. Όχι με σένα ειδικά, γενικότερα. Δεν μπορείς να πας έτσι στη λίμνη Κόμο και όχι γιατί δεν θέλουμε εμείς, αλλά επειδή είναι ένας προορισμός που κάνει κρύο, έχει πλακόστρωτα, είναι για πεζοπορία. Θα πας να περπατήσεις να το χαρείς. Είναι όλο λάθος. Μια γυναίκα που θέλει να πάει στη λίμνη Κόμο αυτά είναι τα ρούχα που δεν πρέπει να πάρει μαζί της».

Στο ίδιο επεισόδιο η Όλγα βρέθηκε σε αντιπαράθεση και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην οποία έβγαλε… γλώσσα. «Όχι, τα θέλω για να τα φέρνω εδώ» δήλωσε η παίκτρια στην κριτή όταν της είπε πως αρέσκεται σε φωτογραφικά look, τα οποία δεν αποτελούν πρόταση στις τηλεθεάτριες. Η Όλγα μάλιστα που έφερνε διαρκώς αντιρρήσεις «άναψε τα λαμπάκια» του μοντέλου που της τόνισε σε έντονο ύφος μεταξύ άλλων «Δεν συνεννοούμαστε, δεν σε ρωτάω κάτι και δεν θέλω να μου απαντήσεις».