Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια που μεταδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (22/2) από τη συχνότητα του Mega και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους.

«Ο Γιώργος με αγαπάει αλλά είναι ο Γιώργος που ξέρουμε. Κι εγώ τον αγαπώ, συνεργαζόμασταν κιόλας, αλλά εντάξει το να κάνεις ενημέρωση…», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us» και παραγωγός και συνέχισε με την τοποθέτησή του επί του θέματος: «Είχε πει ότι κάθε επεισόδιο κοστίζει 300.000 ευρώ και ότι μπαίνω μέσα 100.000 ευρώ. Επίσης είχε πει πώς τον είχα καλέσει στο J2US. Εγώ σας είπα κοιτώ το δάσος κι όχι το δέντρο. Δεν ξέρω τι τον νοιάζει, το πως το είπε και γιατί το είπε».

Έπειτα τόνισε πως όντως είχε καλέσει τον Γιώργο Λιάγκα στο show του. «Ναι, τον είχα καλέσει στο J2US να τραγουδήσει και μου λέει εγώ Νίκο μπορώ να έρθω ως guest σε ένα δύο επεισόδια και λέω εγώ όχι. Γιατί το είπα το όχι; Γιατί ο Γιώργος που κρίνει τους πάντες, πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να τον κρίνει. Είναι καλό για αυτόν, όχι για εμένα γιατί ο κόσμος θα δει εμείς που είμαστε μπροστά στο γυαλί και λέμε ό,τι θέλουμε, κάποια στιγμή μας κρίνει κάποιος άλλος. Για πλάκα. Δεν θα του πει κανείς γιατί δεν τραγούδησες χτες, όπως εγώ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δεν ξέρω εάν έχει αυτό το ταλέντο και τη χροιά τη δική μου. Θα έπρεπε να έρθει και να πει το “Μάτι”», είπε στη συνέχεια αστειευόμενος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα προσωπικά του, λέγοντας: «Πρέπει να βρω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Είμαι μόνος μου. Είμαι καλά, επειδή δεν προλαβαίνω να βγω, ψάχνω στο Instagram και κοιτάω στα Βαλκάνια. Είμαι στο ψάξιμο. Αν έχει λεφτά δεν μου κάνει».