Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης το πρωί της Παρασκευής (14/10) και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία στο εξωτερικό με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο ηθοποιός, που συμμετείχε και στο Survivor, δήλωσε ότι δεν θα πήγαινε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο All Star Survivor γιατί δεν θέλει να αφήσει πίσω τον γιο του.

«Ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα όλο αυτό και ήθελα πάρα πολύ να το ζήσω και πήρα πολύ ωραίες και σημαντικές αποφάσεις. Γιατί όταν έχεις αποτοξίνωση από χρήματα, φαγητό, τσιγάρα, αγάπη, αλκοόλ… Όλη αυτή η στέρηση σου δείχνει ακριβώς τι θες να κάνεις. Δεν θα άφηνα το παιδί μου τόσο καιρό. Το ανέβηκα το Έβερεστ… Δεν με πολυαφορά όπως έγινε τώρα. Επίσης, κάνω θέατρο τώρα. Αν πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στη δουλειά μου και σε αυτό, θα επιλέξω τη δουλειά μου, εννοείται αυτό» εξήγησε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στην συνέχεια της συζήτησης, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε μάλιστα ότι ετοιμάζεται να παίξει σε ταινία στο εξωτερικό με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Γιώργο Αγγελόπουλο. «Περιμένουμε ακόμα… Δεν έχω υπογράψει το πλήρες συμφωνητικό. Ελπίζουμε να γίνει. Μου απαγορεύεται να πω περισσότερα» είπε φειδωλά ο ηθοποιός.