Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών έχει ξεκινήσει. Η σειρά του Ant1 θα φτάσει στο τέλος της και ήδη οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν πώς θα «πέσει η αυλαία» για κάθε έναν χαρακτήρα ξεχωριστά. Ο Νίκος Κουρής, ο οποίος υποδύεται τον Ζάχο Λυκογιάννη στις «Άγριες Μέλισσες», μπορεί να έκανε την εμφάνισή του, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο, όμως αποτέλεσε έναν από τους σημαντικούς χαρακτήρες για την εξέλιξη της σειράς.

Ο ηθοποιός, Νίκος Κουρής, το μεσημέρι της Δευτέρας (20/06) βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, θέλησε να μάθει περισσότερα για το φινάλε του χαρακτήρα «Ζάχου Λυκογιάννη».

«Θα πεθάνεις; Θα ζήσεις να δεις το τέλος;» ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Κουρή αλλά εκείνος ήταν… σφίγγα και δεν θέλησε να δώσει κάποιο spoiler για το φινάλε των Άγριων Μελισσών.

«Θα γίνει χαμός. Με ένα τρόπο νομίζω θα υπάρξει δικαίωση, αλλά θα έχουμε πολλές απώλειες. Απώλειες ζωών. Θα γίνει χαμός. Γενικά, στα τελευταία πέντε έξι επεισόδια… τα διαβάζαμε κι εμείς και λέγαμε εντάξει. Τα αγαπάμε αυτά τα πρόσωπα και οι τηλεθεατές κι εμείς, αλλά νομίζω θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα» αρκέστηκε να πει ο Νίκος Κουρής και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το καλό θα θριαμβεύσει. Θα ευχαριστηθούμε».