Απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, αναδημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγη ώρα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ επέλεξε το σημείο εκείνο στο οποίο φαίνεται εκνευρισμένη με την προσπάθεια του Μάνου Δασκαλάκη να βγάλει «αγία», όπως χαρακτηριστικά του είπε, την πρώην σύζυγο του, Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι προφυλακισμένη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το απόσπασμα αυτό φαίνεται πως θα αποτελέσει και κομμάτι του νέου trailer για την εκπομπή της ερχόμενης Παρασκευής 15 Απριλίου στην οποία η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Στην συνέχεια του βίντεο που δημοσίευσε η Αγγελική Νικολούλη ακούγονται κάποια ηχητικά στιγμιότυπα από την συζήτησή της με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία και υποστήριζε ότι τίποτα δεν μένει κρυφό στο τέλος και πως τα πάντα ανιχνεύονται ενώ «παίζουν» πλάνα από τις φυλακές Κορυδαλλού.