Γέμισε κόσμο ξανά η κουζίνα του MasterChef στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/03) καθώς έφτασε η ώρα των επιστροφών. Οι 11 παίκτες οι οποίοι έχουν απομείνει στο MasterChef πήραν… ρεπό και ανέβηκαν στον εξώστη και παρακολούθησαν από εκεί τους παίκτες που επέστρεψαν προκειμένου να διεκδικήσουν και πάλι την ποδιά τους.

Ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης επέστρεψαν στην κουζίνα του MasterChef και ενώ οι παίκτες επεφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στον Γρηγόρη, κάποιοι δεν χάρηκαν με την επιστροφή του «Μπόμπαινα».

Γιώργος: «Ήταν ένας μήνας όλο αναποδιές»

Δεύτερη ευκαιρία για να μπει στο σπίτι του MasterChef ξανά είχε και ο Γιώργος, ένα μήνα μετά την αποχώρησή του. Όμως όπως είπε ο ίδιος, ο μήνας αυτός ήταν γεμάτος αναποδιές. Τι του συνέβη; Του έκλεψαν το αυτοκίνητο. «Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου έξω από τη Θύρα 5 του Πανιωνίου», είπε ο Γιώργος δείχνοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μιας και ξέρει ότι είναι η αγαπημένη του ομάδα. «Δεν ξέρω τίποτα», σχολίασε με χιούμορ ο γνωστός σεφ και όλοι άρχισαν να γελούν.

Η υπόσχεση του Μπόμπαινα

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε στο διαγωνισμό ο Μπόμπαινας και έδωσε και υπόσχεση. «Μπορεί οι τηλεθεατές να δυσανασχετήσουν. Ο Μπόμπαινας δεν ξεχνά. Έχει λογαριασμούς να κλείσει. Προς μεγάλη μου λύπη, όταν βγήκα έξω μπήκα στον πειρασμό να δω κάποιες δηλώσεις των συμπαικτών μου. Ανακάλυψα πως είμαι ένας τζογαδόρος και βάζω στοιχήματα. Ο κ. Βασίλης Μπόλλος τα είπε. Τον τιμούν όλα αυτά. Βασίλάκη, πόσα είναι τα χρήματα που έχεις βάλει στοίχημα; Τον βλέπετε; Δε μιλάει», είπε ο «Μπόμπαινας».

«Δεν κάθομαι να ξεφτιλιστώ πάλι ρε. Θα σηκωθώ να φύγω. Το σταματάμε γιατί είμαι στα όριά μου», δήλωσε on camera ο Βασίλης.