Πρεμιέρα χθες Παρασκευή (18/3) για τα auditions του X-Factor. Το πετυχημένο talent show επέστρεψε στην Ελλάδα, μέσα από το Mega, αναζητώντας το επόμενο μεγάλο ταλέντο.

Ανάμεσα στους πρώτους διαγωνιζόμενους που βρέθηκαν επί σκηνής, ήταν η 23χρονη Κατερίνα Λαζαρίδου.

Η παίκτρια Θεσσαλονίκη δοκίμασε τις δυνατότητες της μπροστά στους κριτές, τραγουδώντας και παίζοντας πιάνο το «Αν το λες αγάπη αυτό» από Marseaux ft. dPans σε στίχους – μουσική των Solmeister, dPans με τους κριτές να την απολαμβάνουν.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ξετρέλανε τους κριτές με την ερμηνεία της, που κυλούσε βελούδινα.

Μάλιστα δήλωσε ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Χρήστο Μάστορα κάνοντας ωστόσο το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν την αναγνώρισε μια και την ακολουθεί στο instagram.

«Σας αγαπώ όλους αλλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη και θαυμασμό για τον κ. Μάστορα. Σας ακούω πολλά χρόνια και με στενοχωρεί που δεν ξέρετε ποια είμαι γιατί ακολουθιόμαστε στο Instagram. Είστε απαράδεκτος» είπε η Κατερίνα Λαζαρίδου και εκείνος της έδωσε την ευκαιρία να ερμηνεύσουν μαζί στο stage του X-Factor.

«Ήθελα να πω ότι από αυτό που άκουσα έλειπα εγώ, ήθελα να είμαστε μια μπάντα», είπε ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος ερμήνευσε επί σκηνής μαζί με την διαγωνιζόμενη του X-Factor.