Την οργή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα» δεν μπόρεσε να κρύψει το πρωί της Τετάρτης (9/3) η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου τονίζοντας: «Ντροπή τους, να θυμίσω πως γελούσαν με φοιτήτριες…».

Χωρίς να αναφέρει το όνομα του ατόμου κατά του οποίου στράφηκε η Κατερίνα Καινούργιου είπε φανερά εκνευρισμένη: «Να πω κάτι, επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού, θα το πάρω πάνω μου προσωπικά. Σέβομαι πάρα πολύ, ειδικά σε τέτοια θέματα εμένα δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα, και τον κάθε καλεσμένο και τον άνθρωπο που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδελφού του και ο ίδιος μας το κοινοποίησε ούτως ή άλλως».

«Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι που θα στεναχωρούσε ποτέ έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Να θυμίσω ότι οι ίδιοι, πριν λίγα χρόνια, γελούσαν με φοιτήτριες που τους έκαναν διάφορα στην πλάτη τους» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου αποτέλεσαν τα όσα ακούστηκαν για μια ξαφνική του αρρώστια του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη μετά τον σάλο που ξέσπασε λόγω της παράστασης στον Πύργο και οδήγησε στην ακύρωσή της.

Όπως ξεκαθαρίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας εδώ και καιρό και δεν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά την ακύρωση της παράστασης του ηθοποιού.

Δείτε την αναφορά της εκπομπής στο πρόβλημα υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη και το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο 1:22:

Νωρίτερα η εκπομπή «Το Πρωινό» ΑΝΤ1 είχε μεταδώσει πως ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο της Πάτρας.

«Επιλέξαμε σήμερα σκοπίμως να μην επαναφέρουμε το θέμα της παράστασης του Παύλου Χαϊκάλη όταν μάθαμε πως υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας στην οικογένεια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.