Αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε η συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη σε θεατρική παράσταση στον Πύργο. Ο ηθοποιός θα έπαιρνε μέρος στην παράσταση «Η Μακαρίτισσα Μητέρα της Κυρίας» του Ζωρζ Φεϋντό ως αντικαταστάτης άλλου ηθοποιού.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου και με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Πύργου, αποφάσισε να ανακαλέσει την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων η οποία είχε εγκριθεί κατόπιν αιτήματος της θεατρικής ομάδας Δούρειος Ίππος.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Παύλος Χαϊκάλης, σχολίασε για πρώτη φορά την απόφαση αυτή και εξέφρασε την ανησυχία του πως «κάτι άλλο κρύβεται» από πίσω.

«Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν» είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Δεν μπορεί ο κύριος Μικελόπουλος την προηγούμενη μέρα να μιλάει για το πού θα κάτσουν οι προσκεκλημένοι και σήμερα να οργανώνει δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος άλλα μου έλεγε κάποιες μέρες πριν. Και τώρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο», πρόσθεσε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

«Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι»

«Είπε ότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως, δηλαδή εγώ είμαι ανήθικος, διότι υπάρχουν, λέει, καταγγελίες. Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Ακόμα κι αν ήμουν υπό ποινική δίωξη, θα μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση. Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.