Τεταμένα είναι ακόμα τα νεύρα και η ένταση κυριαρχεί στην παραλία της Κόκκινης Ομάδας. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/02) φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός πως είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και μάλιστα είναι σίγουρη πως πίσω από την υποψηφιότητα της «κρύβεται» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Δε βρήκα δυο τρεις στόχους, δεν σημαίνει ότι είμαι αδύναμη παίκτρια. Αλλά δεν πειράζει άστους να λένε. Θέλουνε να φτάσουν παρεάκι στην ένωση. Εσύ σήμερα θα μπορούσες να έρθεις να μου πεις “Βρισηίδα θα σε ψηφίσουν τα παιδιά”» είπε ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου στην Μυριέλλα Κουρεντή ζητώντας της τα… ρέστα.

Η ηθοποιός αντέδρασε έντονα φωνάζοντας πως: «Βρισηίδα δεν το ήξερα. Τέλος. Δεν θα το ξαναπώ, δεν το ήξερα, τέλος. Σου είπα πως θα σε ψηφίσω. Τέλος. Ασχέτως με το τι έγινε, αύριο πρέπει να κερδίσουμε την ασυλία. Κατάλαβες; Τέλος. Ούτε μένα δεν με θέλουν στην ομάδα, αν δεν φέρω νίκες. Θα με ψηφίσουν κι εμένα βρε αγάπη μου».