Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» ξεκίνησε να προβάλλεται το βράδυ της Πέμπτης (17/02) στις 22:30. Οι τηλεθεατές, οι οποίοι αποθέωσαν το πρώτο επεισόδιο ανυπομονούσαν να δουν την συνέχεια της σειράς που είναι αφιερωμένη στην ζωή του Αγίου Παϊσίου.

Με τα πρώτα πλάνα της σειράς, τα tweets άρχισαν να κατακλύζουν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, twitter, και το hashtag #AgiosPaisios ανέβηκε αμέσως στα δημοφιλέστερα.

Η ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου ως Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης γι’ άλλο ένα βράδυ αποθεώθηκε με τους χρήστες του twitter να τονίζουν πως είναι εξαιρετικός ηθοποιός και ο τρόπος που παίζει ανατριχιαστικός.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία έφτασαν στην Ελλάδα. Στη «μάνα Ελλάδα» όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά στην σειρά. Η αντιμετώπιση όμως που είχαν κάθε άλλο παρά φιλική ήταν…

Οι συμπεριφορές, τα υποτιμητικά βλέμματα και οι προσβολές ήταν ξεκάθαρα στα πλάνα και οι χρήστες του twitter ντράπηκαν για τα όσα έζησαν οι ξεριζωμένοι και το έδειξαν με τα τιτιβίσματα τους.

https://twitter.com/MonkeyDKomi/status/1494413106042261513?s=20&t=5fwXt3iaRn2gx_XqVEPeEQ