Άκρως σπαρταριστό είναι το trailer του MasterChef με τους κριτές και chefs να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε επικές μεταμορφώσεις. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανεβαίνει στο ρινγκ και έρχεται αντιμέτωπος με έναν θηριώδη αντίπαλο αναφωνώντας «ω να σου…», ο Πάνος Ιωαννίδης μεταμορφώνεται σε έναν πρίμο μπαλαρίνο ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς γίνεται άρχοντας της πίστας τραγουδώντας ένα άσμα αφιερωμένο στις… καούρες.

Το επικό trailer προσφέρει γέλιο μέχρι δακρύων και προκάλεσε εντύπωση κάνοντας τις πρωινές εκπομπές να ασχοληθούν μαζί του.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ασχολήθηκε με το παρασκήνιο πίσω από το trailer και εξήγησε ποιος είχε την ιδέα να μεταμορφώσει τους κριτές του MasterChef.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής του Alpha, η ιδέα ανήκει στους ίδιους τους κριτές.

«Η ιδέα να τσαλακωθούν οι τρεις κριτές ήταν δικιά τους απόφαση. Θα ξεκινήσω με τον κύριο Σωτήρη Κοντιζά, τον είδατε να τραγουδάει. Οι στίχοι γράφτηκαν στο αεροπλάνο μαζί με τον σκηνοθέτη, τον Κώστα Τρυπήλα. Δεν το έγραψε κάποια διαφημιστική εταιρεία. Το έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τον σκηνοθέτη. Είναι η δική του φωνή. Πάμε τώρα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος ακούγεται να λέει όταν βλέπει αυτόν τον τεράστιο κυρίο: “ω να σου…”. Αυτό είναι μια ατάκα την οποία ο Κουτσόπουλος τη λέει συνέχεια. Όσο για τον πρίμα μπαλαρίνο, Πάνο Ιωαννίδη ήταν δική του απόφαση να το κάνει» είπε η δημοσιογράφος.