Μόνη της έμεινε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο σπίτι του GNTM 4 μετά την αποχώρηση του Ντίνου Κρίτση αφού εκείνος ήταν ο μόνος με τον οποίο έκανε παρέα. Τα υποψήφια μοντέλα, πέρασαν λίγες χαλαρές στιγμές στο σπίτι παίζοντας «Θάρρος ή Αλήθεια» σε ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Το παιχνίδι μάλιστα αποκάλυψε πως στο σπίτι υπάρχουν δυο ζευγάρια ενώ η Κυβέλη δεν δίστασε να δώσει τα ονόματα τους στην κάμερα της παραγωγής.

Στην αρχή, ο Ναπολέοντας επέλεξε «Θάρρος» και του ζητήθηκε να δώσει μισό λεμόνι στον παίκτη που είναι ο πιο ξινός. Εκείνος ζήτησε συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο και το έδωσε στην Κυβέλη. Στην συνέχεια, του ζητήθηκε να πει ποιος παίκτης έχει «καβαλήσει το καλάμι». Και ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να ακούσουν το όνομα της Κυβέλης εκείνος έκανε την ανατροπή και έδωσε κανένα όνομα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Όλγα παραδέχθηκε πως υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι του GNTM 4 ενώ η Κυβέλη έδωσε τα ονόματα τους στην κάμερα του GNTM 4 και συγκεκριμένα είπε πως η Όλγα και ο Στυλιανός και η Ειρήνη με τον Ναπολέοντα είναι τα ζευγάρια του σπιτιού.