Το επεισόδιο της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου του GNTM 4 τα… είχε όλα. Από καβγά – φάρσα και συμφιλίωση με αλεύρι και αυγά, μέχρι catwalk με τη Βίκυ Κουλιανού, δοκιμασία με έπαθλο για λογαριασμό του Στέλιου Κουδουνάρη και ασφαλώς την καθιερωμένη αποχώρηση.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Κουλιανού μίλησε στα κορίτσια και στα αγόρια και μετέφερε τις γνώσεις της για την πασαρέλα και τον τρόπο με τον οποίο τα μοντέλα πρέπει να περπατούν και να ποζάρουν και ακολούθησε η δοκιμασία με τα ρούχα του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη που ανέδειξε ως πρόσωπο της καμπάνιας του τον Στυλιανό.

Η βραδιά τελείωσε με την καλύτερη φωτογραφία αλλά και την αποχώρηση ενός από τους παίκτες του παιχνιδιού. Τα μοντέλα βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή και κρίθηκαν για την επίδοσή τους στην πασαρέλα του Κουδουνάρη.

Τελικά, η καλύτερη φωτογραφία ήταν αυτή του Κωνσταντίνου, ενώ τη χειρότερη βαθμολογία είχαν ο Γιάννης και η Ραφαέλα. Από το GNTM 4 αποχώρησε η Ραφαέλα.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, αλλά επειδή είμαι πολύ θετικός άνθρωπος τα περισσότερα συναισθήματα μέσα μου είναι ευχάριστα. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο φίλο μου τον Νεκτάριο που με έπεισε να κάνω την αίτηση και να έρθω εδώ και συγγνώμη αν τον απογοήτευσα και έφυγα 16η από το παιχνίδι. Ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο make over. Θα ξεκινήσω να χορεύω, να ηχογραφώ και να ποζάρω, δεν θα κλάψω ούτε θα ντυθώ μέσα στα μαύρα» δήλωσε η διαγωνιζόμενη.

Η αντίδραση στο Twitter

Η αποχώρηση της Ραφαέλας αναμενόμενα έφερε αντιδράσεις στο Twitter, όμως, αντί να σχολιάζουν την αποχώρηση καθεαυτή, οι χρήστες σχολίαζαν εκ νέου το κούρεμα-make over που της έκαναν στον διαγωνισμό και έγραφαν ότι τώρα θα μπορέσει να αλλάξει το μαλλί και την μεταμόρφωση, στην οποία την υπέβαλλαν στο παιχνίδι.