Οι δημοσιογράφοι πέτυχαν τον Γιώργο Κοψιδά και με αφορμή προ ημερών δήλωσή του για το ότι δεν αναμένεται να τον δούμε σε άλλο ριάλιτι, τον ρώτησαν αν αληθεύει κάτι τέτοιο.

«Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Δεν θα πήγαινα σε άλλο reality. Είχα πει ότι το μόνο reality που θα μπορούσα να πάω είναι το Survivor γιατί μου αρέσει πολύ το concept» ανέφερε και η επόμενη ερώτηση ήταν για το αν η συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του έδωσε ώθηση στην επαγγελματική του καριέρα, την ενασχόλησή του με την ηθοποιία.

«Μέχρι στιγμής δεν μου ανοίχτηκαν παραπάνω πόρτες μετά το παιχνίδι, θα δούμε, ακόμα είναι νωρίς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς και στην προέκταση του ερωτήματος για το αν τον ενοχλεί που ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά του δεν… εξαργυρώθηκε τόνισε:

«Γιατί να με ενοχλεί, είναι κάτι που το έκανα. Μου έδωσε πολλά πράγματα, είναι πολύ ωραία εμπειρία, χαίρομαι που το έκανα».

Ήταν ωραία εμπειρία και από χρηματικής άποψης ήταν η παρέμβαση της δημοσιογράφου, για να λάβει την απόκριση του ηθοποιού: «Τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά».