Για την πιθανότητα να επιστρέψει στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ρωτήθηκε η Σάσα Σταμάτη σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Love It» και η δημοσιογράφος ήταν σαφής:

«Με την Φαίη και τον Γιώργο είμαστε φίλοι ό,τι και να γίνει. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά έχει κάνει τον κύκλο του. Ρώτησα μια φορά τον Γιάννη Μπέζο γιατί δεν ξανακάνουν τους Απαράδεκτους και μου λέει «Κορίτσι μου αυτά είναι μνημόσυνα». Ό,τι ήταν να δώσω εκεί το έχω δώσει ψυχή τε και σώματι, όμως παραμένουμε φίλοι και μιλάμε συνέχεια» είπε και πρόσθεσε:

«Για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο διάβασα ότι θα πάρουν τον Ράπτη. Είναι φρέσκο πρόσωπο και μου αρέσει για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Θεωρώ ότι θα το κάνει πάρα πολύ καλά».

Τέλος, σχετικά με το τι ετοιμάζει φέτος, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Ο Νίκος Κοκλώνης με κάλεσε στα γραφεία του. Συμφωνήσαμε για κάτι το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο, θα το ανακοινώσει ο ίδιος και το κανάλι φυσικά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.