Το γύρο του διαδικτύου κάνει η στιγμή που η δημοσιογράφος του OPEN Ευλαμπία Ρέβη λυγίζει στον τηλεοπτικό αέρα όταν, κατά τη συνομιλία της με έναν ηλικιωμένο στην Αβγαριά Εύβοιας, εκείνος ξεσπά σε κλάματα, καθώς δεν θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Η δημοσιογράφος, που παραμένει στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας, μίλησε σήμερα για τον ηλικιωμένο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Απ’ όσο ξέρουμε ήρθε και τον πήρε η Αστυνομία και πλέον είναι στα χέρια της πολιτείας για το πώς θα τον διαχειριστούν. Είναι ένας άνθρωπος που, όπως μας έχουν πει οι κάτοικοι, ζει μόνος του και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και όχι μόνο. Ελπίζω το κράτος να του σταθεί γιατί είναι ένα άνθρωπος που έχει υποφέρει πολύ», σημείωσε συγκινημένη η δημοσιογράφος.

Όπως είπε όταν μίλησε με τον συγκεκριμένο άνδρα δεν γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Δεν γνωρίζαμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν τον βγάλαμε στον αέρα γιατί μόλις είχαμε συνδεθεί. Αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εκείνος. Ίσα – ίσα, κατά τη γνώμη μου, τη δυσχεράνει λίγο γιατί ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος εξαιτίας διάφορων συνθηκών, χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και να μη βρίσκεται μόνος του και σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που η δημοσιογράφος λυγίζει: