Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» παραχώρησε συνέντευξη η Μαντώ Γαστεράτου η οποία μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως δεν της έχει κάνει πρόταση η Ελένη Μενεγάκη για να συμμετάσχει στη νέα εκπομπή της.

«Προτεραιότητα έχει πάντα το κανάλι και οποιαδήποτε ανακοίνωση γίνεται πρώτα από το κανάλι. Φυσικά και θα θέλαμε να συνεχίσουμε. Είναι μια εκπομπή που είναι μέσα στα νερά μας και αν μη τι άλλο είμαστε και φαν της εκπομπής εμείς οι ίδιοι. Έχουμε μεγαλώσει με το Mega Star», ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου μιλώντας για το «Mega Star».

Για την Ελένη Μενεγάκη, η Μαντώ Γαστεράτου είπε πως: «Δεν υπήρξε κάποια προσέγγιση. Εγώ αυτό που κρατάω από τη συνεργασία μου με την Ελένη είναι ότι ένιωσα πολύ ασφαλής, ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου. Ήταν και σε μια περίοδο που για μένα ήταν πολύ σημαντική, τον καιρό που ήμουν έγκυος. Νομίζω ότι η επιτυχία είναι δεδομένη και πραγματικά ανυπομονώ, θέλω να τη δω, μου έχει λείψει πάρα πολύ. Στην Ελένη Μενεγάκη δεν μπορείς να αρνηθείς, αν σου κάνει πρόταση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.