Φανταζόσασταν ποτέ τη Λενιώ, τη Δρόσω, τον Δούκα και τον Κυπραίο σε φιγούρες Playmobil; Προφανώς και όχι. Έφτασε, ωστόσο, η ώρα να δείτε ένα διαφορετικό «επεισόδιο» των Άγριων Μελισσών.

Υπεύθυνος γι αυτό που θα παρακολουθήσετε είναι ο MrDinoTv, ο οποίος στο κανάλι του στο YouTube ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που όπως αναφέρει είναι  «αφιερωμένο στην πολυσυζητημένη σειρά εποχής του Ant1.

Τα συστατικά είναι απλά: αγάπη, μεράκι, δημιουργικότητα και βέβαια… Playmobil που έχουν προσαρμοστεί ώστε να θυμίζουν τους ήρωες του Διαφανίου.  

Το βίντεο είναι «ντυμένο» με το τραγούδι από τη Φωτεινή Βελεσιώτου που ακούγεται στους τίτλους της σειράς και περιλαμβάνει γεγονότα και από τους δύο κύκλους, ξεκινώντας από την ήρεμη ζωή στο θεσσαλικό χωριό, αλλά με χαρακτηριστικές σκηνές, όπως αυτή με τις αδερφές Σταμίρη να δολοφονούν τον Σέργιο Σεβαστό μετά την απόπειρα βιασμού της Δρόσως, αλλά και τον παράνομο έρωτα του Θωμά Κυπραίου με τη Μυρσίνη Σεβαστού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.