Η τέταρτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του MasterChef 5 ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης.

Τα φώτα του πλατό άναψαν, οι πόρτες άνοιξαν και οι δυο φιναλίστ, Διονύσης Σαρακίνης και Μαργαρίτα Νικολαΐδη μπήκαν ξανά στο πλατό του MasterChef μετά το τέλος των εξωτερικών δοκιμασιών ώστε να μαγειρέψουν για άλλη μια φορά και να κάνουν το επόμενο βήμα που θα τους φέρει κοντά στο έπαθλο και τον τίτλο.

«Χρειάστηκε πειθαρχία για να καταφέρουμε να μείνουμε ασφαλείς. Δεν κάναμε όμως εκπτώσεις. Τα κάναμε όλα με ασφάλεια» τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες ενώ στην συνέχεια θέλησε να αναφερθεί στα εντυπωσιακά κοστούμια που φορούσαν.

Ο κριτής ευχαρίστησε τον σχεδιαστή μόδας Λευτέρη Πέτρου που τους ντύνει σε κάθε τελικό του MasterChef.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε το λόγο και φυσικά έκανε ακόμα μια πλάκα. «Του ζητάμε να δεσμευθεί ότι θα ντύσει γαμπρό τον Διονύση και τον Χρηστάρα μας όταν έρθει η ώρα» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι δυο φιναλίστ «πάγωσαν».

Ειδικά ο Διονύσης Σαρακίνης δεν έκρυψε την αμηχανία του για τα όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Θα σας παντρέψουμε όλους εδώ! Σε αγχώσαμε;»  πρόσθεσε ο κριτής. «Δες το σαν μια δοκιμασία» παρότρυνε ο Σωτήρης Κοντιζάς τον παίκτη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.