Αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, την ερχόμενη σεζόν θα δουν οι τηλεθεατές. Κάποιοι φεύγουν, κάποιοι μένουν και κάποιοι αλλάζουν ώρα μετάδοσης. Μια από τις εκπομπές η οποία φημολογείται ότι αλλάζει ώρα μετάδοσης είναι το «Happy Day» του Alpha.

Οι φήμες θέλουν την εκπομπή του Alpha αντί για 08:00, την ερχόμενη σεζόν να ξεκινάει στις 07:30. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον «αέρα» το πρωί της Δευτέρας.

«Θα ξεκινάει η εκπομπή 07:30; Θα σου πω κάτι με την αγάπη που σου έχω, μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Οκτώ χρόνια το ραντεβού είναι ένα: στις 8 νταν! Πίστεψέ με, κι εγώ βιολογικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ούτε ένα λεπτό νωρίτερα. Με τρία παιδιά πώς να τα καταφέρεις. 8 η ώρα είναι πάντα το ραντεβού του Happy Day και χαίρομαι πάρα πολύ που πάντα είστε τόσο συνεπείς σε αυτό. Κώστα μου για πάρτη σου, γι’ αυτό που είπες, μην το πάω και 08:15!», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πώς εμπλέκεται η Κατερίνα Καινούργιου

Οι φήμες που αναφέρουν πως το «Happy Day» αλλάζει ώρα προβολής, εμπλέκουν και το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου τονίζοντας πως η παρουσιάστρια επιστρέφει στον Alpha και προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα η εκπομπή της, αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα προβάλλεται νωρίτερα.