Ο «Τσάντλερ Μπινγκ» είχε εξομολογηθεί πως δεν μπορούσε να κλάψει, κάνοντας τη σύζυγό του «Μόνικα Γκέλερ» να ξεκινήσει μια ολόκληρη αποστολή προκειμένου να φέρει δάκρυα στα μάτια του. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο, ο 51χρονος Μάθιου Πέρι, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όπως είδαμε στο επίσημο τρέιλερ για το «Friends: The Reunion».

Η πολυαναμενόμενη επανένωση, η οποία γυρίστηκε τον Απρίλιο, θα προβληθεί στις 27 Μαΐου στο HBO Max. Το επίσημο τρέιλερ για το special επεισόδιο κυκλοφόρησε και σε αυτό βλέπουμε τον Πέρι, τον οποίο παρηγορεί η συμπρωταγωνίστριά του Τζένιφερ Άνιστον.

Πάντως, λάτρεις της σειράς εξέφρασαν την ανησυχία του για τον τρόπο ομιλίας του Πέρι, ο οποίος έχει παραδεχτεί πως «δεν θυμάται» να γυρίζει σκηνές του σόου λόγω της μάχης του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Στο βίντεο, η 56χρονη Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία παίζει τη σύζυγο του Πέρι στη σειρά, δηλώνει: «Ήταν μια απίστευτη εποχή. Γίναμε οι καλύτεροι φίλοι». Ο Πέρι ομολογεί με τη σειρά του: «Ναι, θα κλάψω τώρα». Η 52χρονη Άνιστον τον παρηγορεί, χαϊδεύοντάς τον στον ώμο.

Ήταν το επεισόδιο 14 της 6ης σεζόν των Friends, που προβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2000, το οποίο διαπραγματευόταν το γεγονός ότι ο Τσάντλερ Μπινγκ δεν μπορούσε να κλάψει. «The One Where Chandler Can’t Cry» ήταν ο τίτλος του επεισοδίου.

Πέρα από τη συγκίνηση, το τρέιλερ περιλαμβάνει και σκηνές που προκαλούν άφθονο γέλιο τόσο στους πρωταγωνιστές της λατρεμένης σειράς όσο και σε όσους το παρακολουθούν…