Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Ο Λεωνίδας καταλαβαίνει πως ο Αργύρης είναι υπεύθυνος για την απαγωγή του Βλάση, αλλά το παίζει ανήξερος για να μην κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Ο Αργύρης ζητάει λύτρα και όλοι κινητοποιούνται για να μαζέψουν τα χρήματα. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πλησιάσει εκ νέου την Κέντρα για να την πάρει με το μέρος του, η Ρενάτα που ξέρει για τη σχέση της με το Φώτη όμως υποψιάζεται ότι θα πέσει σε τοίχο.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Ο Λεωνίδας σε αναμμένα κάρβουνα περιμένει τηλεφώνημα του Αργύρη για να παραδώσει τα λύτρα και να πάρει πίσω τον Βλάση. Η Θάλεια πιέζει τον Αργύρη να την πάει στο μέρος που κρατάει τον Βλάση όμως καταφέρνει και την ακινητοποιεί. Η Βάνα, η Σύλβια και ο Ζούβας περιμένουν την ποινή τους από την Κέντρα, η οποία αποφασίζει με τον Φώτη σιγά σιγά να φέρουν στο φως τη σχέση τους. Ο Βλάσης είναι στην καλύβα εξουθενωμένος, και ενώ οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν τελείως, την ίδια στιγμή η Θάλεια καταφέρνει να ανακτήσει τον έλεγχο του Αργύρη. Ο Μάρκος κάνει ακόμη μια προσπάθεια να προσεγγίσει την Ρενάτα και η Σύλβια συμβουλεύει τον Μανωλιό να είναι ξεκάθαρος απέναντι στη Βάνα. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν αντιληφθεί αυτή την κίνηση του Μάρκου;; Θα καταφέρει η Θάλεια να εντοπίσει τον Βλάση και πόσο έγκαιρα θα φτάσει κοντά του;