Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη το πρωί της Δευτέρας.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor δέχθηκε ερωτήσεις για την συμμετοχή της στο reality, όμως σύντομα η συζήτηση φάνηκε να… εκτροχιάζεται και να μετατρέπεται σε αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

Η αρχή έγινε, όταν η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε στη μητέρα της και σε σχόλια τα οποία την ήθελαν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία και μέσω αυτών να επηρεάζει τη ψηφοφορία του Survivor.

«Η μητέρα μου δεν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία, ούτε είναι οργανωμένη. Μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ σας στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Δεν είναι μέλος σε διάφορα σωματεία;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Όχι. Συνεισφέρει όποτε της το ζητούν μέσα από την καρδιά της. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που λες, οργανωμένη σε διάφορα σωματεία» απάντησε ενοχλημένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Αν εννοείς το ρεπορτάζ που είπαμε στην εκπομπή, είναι εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων. Το γνωρίζει και η μαμά σου» αποκρίθηκε η Φαίη Σκορδά για να πάρει την άμεση απάντηση της Ανθής Σαλαγκούδη: «Δεν το ξέρει η μαμά μου, αν εννοείς ότι αυτή τα έστειλε. Πού βρέθηκε η σύνδεση ότι τα έστειλε η μαμά μου;».

«Δεν τα έστειλε η ίδια, απλά επειδή είναι μέλος σε κάποιους οργανισμούς» συνέχισε η Φαίη Σκορδά με την Ανθή Σαλαγκούδη να τη διακόπτει και να λέει: «Και; Η μαμά μου έβαλε κάποιους να τα στείλουν; Αυτό εννοείς; Παραδέχτηκε η μαμά μου ότι υπάρχει σύνδεση;».

«Ήθελε να βοηθήσει, με κάποιον τρόπο» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου ένα τηλέφωνο;» ρώτησε τότε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά ήταν η εξής: «Άρα δεν είχαν σταλεί καθόλου μηνύματα; Πολλοί είπαν ότι το έκανε ο πατέρας σου. Εμείς δεν το είπαμε ποτέ, τουλάχιστον εγώ, επειδή κοιτάς εμένα».

«Προχθές, νομίζω στη δική σας εκπομπή λέγατε για τις λίστες του πατέρα μου ότι υπάρχουν ακόμα και δεν έχουν αποσυρθεί. Έχουν αποσυρθεί πριν χρόνια» τόνισε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Εγώ έλεγα ότι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Και ο Βαγγέλης το έλεγε» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εσύ που είσαι πρέσβειρα του Make A Wish, θα το έκανες αυτό; Να στέλνεις μηνύματα αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου» συνέχισε η δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού αποκρίθηκε πως: «Δεν καταλαβαίνω τι λες. Εάν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά αν είχα 5 γνωστούς θα στήριζα το παιδί μου με κάθε τρόπο. Δεν το βρίσκω κακό».

«Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις, θέλω να πω ότι η μαμά μου δεν είναι οργανωμένη με λίστες» συνέχισε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου, δεν ήθελες να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις τώρα; Επειδή το κάνει προσωπικό και μου λες να πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνει λίγο μια προσωπική επίθεση, ενώ ήταν κάτι που ακούστηκε μέσα στο Survivor κι εκεί δεν είπες τίποτα» υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά.

«Είναι ψευδές ότι η μαμά μου είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία» είπε σε έντονο ύφος η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Ωραία, πες ότι είναι ψευδές» συνέχισε η Φαίη Σκορδά με την Ανθή να τονίζει πως: «Δεν σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση».