Ακόμα μια φορά οι εντάσεις στην παραλία των Διασήμων κυριάρχησαν. Αυτή τη φορά αφορμή για την κόντρα που ξέσπασε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο «Survivor» στάθηκε η υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.

Από την υποψηφιότητα αυτή έχει επηρεαστεί και η Κάτια Ταραμπάνκο καθώς οι δυο παίκτες έχουν έρθει κοντά.

Στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους έχουν φτάσει στα άκρα.

«Κάτια βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι. Για το ρύζι. Άσε μας σε παρακαλώ. Απειροελάχιστο ο ένας απειροελάχιστο ο άλλος ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινά από την καλύβα κι όχι από τα αγωνίσματα. Σε έχω δει να σπας μόνη σου καρύδα και να την τρως στην παραλία. Κάποιοι εδώ μέσα δεν λειτουργούν ομαδικά…. Έλα ρε εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη. Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες. Έφυγε η Αγγελική που έχει προσφέρει πολλά πράγματα και ξέρεις τι έχει προσφέρει. Μην μου λες ότι λειτουργείς ομαδικά αλλά ατομικά» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.