Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του «Big Brother», o νεαρότερος παίκτης του reality του ΣΚΑΪ, ο Θέμης Κανέλλος, είδε την πόρτα της εξόδου την περασμένη Παρασκευή.

Ο Θέμης, το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε στον καναπέ της Ιωάννας Μαλέσκου, στην εκπομπή «Love it» και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ο πρώην παίκτης, χαρακτήρισε την συμπεριφορά της συμπαίκτριας του, «too much» ενώ διευκρίνισε πως όλοι οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένου και του ψυχολόγου.

«Πιστεύω ότι η Άννα Μαρία είναι ένα άτομο που δε δείχνει τον εαυτό της. Γιατί το πιστεύω αυτό; Γιατί πριν μπούμε στο παιχνίδι, έπρεπε όλοι να περάσουμε εξετάσεις. Η Άννα Μαρία είναι μια χαρά» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Κανέλλος.

«Εννοείς ψυχολόγο;» ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Θέμη Κανέλλο να απαντά: «Εννοώ ψυχολόγο και ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να συμμετάσχουμε. Οπότε όλο αυτό που κάνει είναι τόσο to much και έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής. Οπότε πιστεύω ότι είναι κάτι ψεύτικο. Κάτι στρατηγικό».