Σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο βρίσκεται η Ευτυχία Φαναριώτη. Η ηθοποιός η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο της «Ρόδης» στο  «Καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» του Open και μαρτύρησε πως θα είναι και στο νέο κύκλο της σειράς του Ant1 χωρίς όμως να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είμαι σε μια πάρα πολύ δημιουργική περίοδο. Μόλις προχθές τελείωσα τα γυρίσματα της ταινίας του Στράτου Μαρκίδη “Καρδίτσα For Ever”. Έχουμε ξεκινήσει και πρόβες για το θέατρο με τον Χάρη Ρώμα, “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” και θα είμαι και στο “Καφέ της Χαράς” που ξεκινά τον Οκτώβριο. Θα είμαι σε κάποια επεισόδια. Ανυπομονώ να δω τι έχουν γράψει ο Χάρης και η Άννα για τον ρόλο μου. Δεν μου έχουν πει ακόμη» ανέφερε αρχικά η Ευτυχία Φαναριώτη.

«Είχα κάνει οντισιόν για τον ρόλο της δασκάλας, που τον είχα διαβάσει ως ρόλο και μου άρεσε πάρα πολύ. Τελικά τον πήρε μία άξια και ταλαντούχα συνάδελφος η Σοφία Μουτίδου. Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, γιατί όταν το έμαθα ήταν η μέρα των γενεθλίων μου και νόμιζα ότι με πήρε ο Χάρης για να μου πει χρόνια πολλά. Μετά από λίγο καιρό ο Χάρης με ξαναπήρε και μου λέει Ευτυχία σου έχω γράψει κάτι πολύ ωραίο για να σε αποζημιώσω. Ήταν ένας ρόλος εξαιρετικός, ευφάνταστος κι αγαπήθηκε πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στην τηλεόραση, δεν είχα ξαναβγεί. Το Καφέ της Χαράς δεν ήταν απλά μια βοήθεια, έγινα γνωστή από αυτό» είπε η ηθοποιός.