Οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ο ένας μετά τον άλλον, στελεχώνουν τα προγράμματα τους για την ερχόμενη σεζόν.

O Alpha θα μπει στη μάχη της τηλεθέασης με νέες εκπομπές οι οποίες έχουν σκοπό να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ενημέρωση, ψυχαγωγία αλλά και χιούμορ.

Η «Ώρα για Μελέτη», το «The Bachelor», αλλά και ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha τις τελευταίες ώρες, με teaser trailers μερικών δευτερολέπτων που κάνουν σταδιακά την αποκάλυψη όλων όσων θα δούμε στο πρόγραμμα του καναλιού από τον Σεπτέμβρη.

Ώρα για Μελέτη

Το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Ελεονώρας Μέλετη με τίτλο «Ώρα για Μελέτη» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Τόσο οι ιθύνοντες του σταθμού όσο και η ίδια η παρουσιάστρια βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις για τους συνεργάτες που θα στελεχώσουν την εκπομπή.

Το όνομα του Τάσου Τεργιάκη είχε ακουστεί έντονα και τελικά η συμφωνία «έκλεισε» και οι υπογραφές έπεσαν.

Ο δημοσιογράφος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Alpha και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Οι υπογραφές μπήκαν και μόνος στόχος είναι πλέον η κορυφή! Ήρθα Κηφισιά, στον Alpha και στέλνω το μήνυμα μου παντού… Είναι πια “ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ”… Πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στις 11.00 και μαθαίνουμε τα πάντα αλλιώς… μαζί, καθημερινά μέχρι τις 13.00…», έγραψε ο Τάσος Τεργιάκης.

Εφιάλτης στην Κουζίνα

Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του Alpha και ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» πρόκειται να ζωντανέψει. «Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να κρύβεται το πρόβλημα» ακούγεται στο τρέιλερ της εκπομπής και προετοιμάζει το κοινό για την επιστροφή του σεφ.

και

The Bachelor: Ο Γιώργος Σατσίδης ήρθε από το Λος Άντζελες για το σόου

Ένα καινούριο reality πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του τον Σεπτέμβριο μέσα από την συχνότητα του Alpha. Πρόκειται για το πολυσυζητημένο «Bachelor», ένα σόου το οποίο έχει προβληθεί σε 30 χώρες. Σε αυτό συμμετέχουν 25 γυναίκες και ένας άνδρας, ο λεγόμενος Bachelor. Οι 25 γυναίκες θα προσπαθήσουν να γοητεύσουν τον εργένη και να κερδίσουν την καρδιά του. Εξάλλου αυτός είναι και ο στόχος του σόου.

Στο «Bachelor» ρόλο διαμεσολαβητή θα αναλάβει ο παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης ο οποίος ήρθε από το Λος Άντζελες για να συμμετάσχει στο σόου.

Ο Γιώργος Σατσίδης το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή «Alpha Παντού», προκειμένου να μας εξηγήσει ποια ακριβώς θα είναι η δική του αποστολή στο ελληνικό « Τhe Bachelor », αλλά και σε ποια φάση είναι τα γυρίσματα, πώς είναι ο Έλληνας Bachelor και αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από τις γυναίκες που βρίσκονται στη βίλα του show.

«Είναι μια παραγωγή που πραγματικά θαύμαζα, την έβλεπα ως θεατής στις ΗΠΑ που μένω τα τελευταία χρόνια και όταν μου ήρθε η πρόταση από τον Alpha να συμμετάσχω σε αυτό το σόου, σε έναν ρόλο μεσολαβητή-ψυχολόγου τότε είπα αμέσως ναι» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σατσίδης.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Το Bachelor ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από το ABC, είναι ένα πρόγραμμα που έχει κάνει θραύση και έχει σαρώσει στις τηλεθεάσεις. Είναι ένας άντρας πολύ γοητευτικός, ικανός στο επάγγελμα που κάνει και φυσικά είναι ελεύθερος. Είναι γύρω στα 30 και τον διεκδικούν 20 με 25 κορίτσια. Βρίσκονται σε μια πολυτελή βίλα, ο Bachelor μένει σε μια ξεχωριστή βίλα. Συναντιούνται κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας και έχουν διάφορες δοκιμασίες και ρομαντικά ραντεβού. Όλα στήνονται με ένα φαντασμαγορικό τρόπο προκειμένου τα κορίτσια να νιώσουν άνετα».

Αναφορικά με το πώς οι υποψήφιες κερδίζουν την ασυλία, ο Γιώργος Σατσίδης είπε: «Υπάρχει η “τελετή των Ρόδων” που γίνεται μια φορά την εβδομάδα όπου παρευρίσκομαι και εγώ όπου ο Bachelor δίνει κάποια τριαντάφυλλα στα κορίτσια που μένουν στο σόου, δηλαδή παίρνουν την ασυλία».

Πώς είναι όμως ο Bachelor του οποίου την καρδιά θα διεκδικήσουν οι υποψήφιες; «O Bachelor έχει γνωρίσει τα κορίτσια αλλά δεν ξέρει ακόμα ποια θα κερδίσει την καρδιά του. Είναι ψηλός, μελαχρινός, έχει ανάγλυφους κοιλιακούς, είναι γυμνασμένος» είπε ο Γιώργος Σατσίδης.