Η Super League έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών των καναλιών Novasports με την εμβόλιμη 23η αγωνιστική.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους 9 αγώνες της 23ης αγωνιστικής, με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στα παιχνίδια Ολυμπιακός – Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – ΟΦΗ και Παναιτωλικός – Άρης.

Επίσης, λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», τα αθλητικά κανάλια της Nova βάζουν τους συνδρομητές τους στο κλίμα του μεταξύ τους αγώνα, καλύπτοντας σε παράλληλη μετάδοση λεπτό προς λεπτό τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Οι μεταδόσεις της 23ης εμβόλιμης αγωνιστικής ξεκινούν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 15:00 με τους αγώνες Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλης – Βέροια οι οποίοι θα μεταδοθούν από το Novasports 2 και το Novasports 3 αντίστοιχα. Στις 16:00 θα αρχίσει η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» και παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τέσσερις αγώνες των 17:15 (Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης, Πανθρακικός – Πλατανιάς, Ατρόμητος – ΑΕΛ Καλλονής, Ολυμπιακός – Πανιώνιος), οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Παράλληλα, στις 19:30 η εκπομπή θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων ΠΑΟΚ-ΟΦΗ & Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός οι οποίοι θα καλυφθούν και ολόκληροι από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD και από το Novasports 3 αντίστοιχα.

Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχιστεί στις 21:30 με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου. Η αυλαία της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής πέφτει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου με τη μετάδοση του αγώνα Παναιτωλικός – Άρης στις 19:30 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD. Αμέσως μετά, θα προβληθεί η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή στην οποία θα προβληθούν οι δηλώσεις και το ρεπορτάζ του αγώνα που ολοκληρώνει την εμβόλιμη αγωνιστική.

Την Τετάρτη 5/2 το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

15:00 Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 2.

15:00 Εργοτέλης – Βέροια σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη και του από τα Novasports 3.

17:15 Ολυμπιακός – Πανιώνιος σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Γιώργου Βασιλείου από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.

17:15 Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου από τα Novasports 3.

17:15 Πανθρακικός – Πλατανιάς σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 4.

17:15 Ατρόμητος – ΑΕΛ Καλλονής σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το Novasports 7.

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Νίκου Τζουάννη από το Novasports 3.

19:30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Διονύση Στρούμπου από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Την Πέμπτη 6/2 η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports περιλαμβάνει το παιχνίδι:

19:30 Παναιτωλικός – Άρης σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 1 & Novasports 1 HD.

H Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από την WEB TV του Novasports.gr, τους αγώνες Εργοτέλης – Βέροια (Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, 15:00) και Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης (Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, 17:15).

Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr θα μεταδοθούν οι αγώνες Ολυμπιακός – Πανιώνιος (Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, 17:15), Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, 19:30), ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, 19:30), Παναιτωλικός – Άρης (Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, 19:30) και θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους.

Επίσης, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md15 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 23ης αγωνιστικής της Super League.