Στο τέλος του φτάνει το MasterChef 4 με το τηλεοπτικό κοινό  απόψε να παρακολουθεί τον ημιτελικό του ριάλιτι μαγειρικής. Σταύρος, Τζον, Μαρία και Σταυρής παίρνουν θέσεις στην κουζίνα και αναμένεται να δώσουν τη δική τους «σκληρή» μάχη για το πολυπόθητο εισιτήριο του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

Από τους τέσσερις, δύο θα είναι εκείνοι που θα πάνε στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του «MasterChef», αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Το πρωί της Δευτέρα, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έπαιξαν αποκλειστικό απόσπασμα από τον αποψινό ημιτελικό. Οι τέσσερις φιναλίστ κάνουν τον απολογισμό τους για όλα αυτά που έζησαν, από τη στιγμή που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι σήμερα.

Η Μαρία Μπέη, η μοναδική γυναίκα της τετράδας δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. «Δε φοβάμαι κανέναν αντίπαλο, δεν έχω δεθεί με κανέναν εκτός από τον Δημήτρη, ο οποίος δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, οπότε όλους θέλω να τους φάω λάχανο, τέλος» λέει.

Ποιοι θα είναι, όμως, οι δύο παίκτες που στο τέλος της ημέρες θα φύγουν με την πικρή γεύση της αποτυχίας; Γιατί  Σταυρής και Τζον ξεσπούν σε κλάματα on camera;