Τα πρώτα μαγειρέματα του χρόνου είναι εύκολα, γρήγορα και πεντανόστιμα! Με ένα Κυριακάτικο τραπέζι με τις πιο απίθανες γεύσεις από τη φύση ξεκινά τη νέα χρονιά ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας και ετοιμάζει καθημερινά πιάτα στην πιο εντυπωσιακή τους εκδοχή!

Μαγειρέψτε τις πιο νόστιμες πατάτες γκρατινέ με μανιτάρια και μπέικον, δοκιμάστε ένα πιάτο από την κουζίνα των Βάσκων: μπακαλιάρο με πικάντικη σάλτσα ντομάτας και λαχανικών, μάθετε τi σημαίνει Adobo ετοιμάζοντας ένα διαφορετικό ασιατικό γλυκόξινο κοτόπουλο και απολαύστε τον παραδοσιακό τραχανά όπως δεν τον έχετε δοκιμάσει: με σέσκουλα και καπνιστό ψαρονέφρι σε μια ανεπανάληπτη σούπα.

Το επιδόρπιο αυτής της Κυριακής απλό και γοητευτικό! Αφράτη πορτοκαλόπιτα με το πιο αρωματικό σιρόπι…

Την Κυριακή 05/01 στις 14:00 στην εκπομπή «Γεύσεις στη Φύση» του ΣΚΑΪ