Οι παλιές γνώριμες του διαγωνισμού διεκδίκησαν μια δεύτερη ευκαιρία στο Greece’s Next Top Model 2 όμως μόνο τρεις κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Εμμανουέλα, η Ελευθερία και η Πόπη κατάφεραν να ενθουσιάσουν με τις πόζες τους τις υπεύθυνες του περιοδικού Madame Figaro και πήραν το πράσινο φως για να μπουν ξανά στον διαγωνισμό του Star.

Ωστόσο, τη δεύτερη αυτή ευκαιρία της δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει όπως θα έπρεπε η Εμμανουέλα. Η διαγωνιζόμενη κατά τη δοκιμασία αποχώρησης με concept «Cover try» για το Madame Figaro δεν κατάφερε να δώσει καλή λήψη στον φωτογράφο ώστε να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Οι κριτές αποφάσισαν η Εμμανουέλα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το Greece’s Next Top Model 2 ενώ η παίκτρια μετά το τέλος του γυρίσματος έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής.

«Δεν τα καταφέραμε, δυστυχώς, αποχωρώ σήμερα εγώ πάλι, όπως μία βδομάδα πριν. Δεν πειράζει, η ζωή συνεχίζεται και έξω από εδώ. Εγώ προσπάθησα να δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα. Από ‘κει και πέρα δεν μου βγήκε, όπως μου είπαν και οι κριτές και… πάω στο σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εμμανουέλα για την αποχώρηση της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για την Εμμανουέλα, δεν κράτησε όσο θα ήθελε η δεύτερη ευκαιρία κι έτσι θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει ξανά από το διαγωνισμό. #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις