Είναι γεγονός πως την εορταστική περίοδο του 2017 την πέρασε πολύς μα πολύς κόσμος βλέποντας τον «Πρίγκιπα των Χριστουγέννων».

Αδιάντροπα ρομαντικός και υπόπτως απολαυστικός, αυτός ο Πρίγκιπας έκλεψε τις καρδιές του κοινού τόσο απροκάλυπτα που το Netflix δημιούργησε την επόμενη χρονιά και το sequel «Ο Πρίγκιπα των Χριστουγέννων: Ο Βασιλικός Γάμος».

Πλέον έχουμε 2019 και το Netflix δεν ξέχασε προφανώς πόσο ανάρπαστος ήταν ο Πρίγκιπας του, γι’ αυτό και επιστρέφει και με τρίτη ταινία: «Ο Πρίγκιπα των Χριστουγέννων: Το Βασιλικό Μωρό»!

Ο Άι-Βασίλης φέρνει τώρα στην Αλντόβια ένα βασιλικό μωρό και πάμπολλοι είναι αυτοί που χαίρονται με αυτά τα νέα. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών, της Ρόουζ Μακ Άιβερ και του Μπεν Λαμ, δεν κρυβόταν στις δύο προηγούμενες ταινίες και όλοι αναμένουν να δουν αν θα συνεχιστεί το σερί.

Η βασίλισσα πια Άμπερ πρέπει να βοηθήσει τώρα την οικογένεια και το βασίλειό της να βρουν μια χαμένη συνθήκη ειρήνης. Η ταινία που κλείνει την τριλογία είναι και πάλι γυρισμένη στα κάστρα της Ρουμανίας και κυρίως στο Βουκουρέστι.

Παραμυθένια και ταξιδιάρικη, είναι ιδανική για την εορταστική περίοδο, δίνοντας μια αίσθηση μαγείας στο θαύμα της γέννησης του Θεανθρώπου.

Διαθέσιμη στο Netflix από τις 5 Δεκεμβρίου και παραδόξως χωρίς τρέιλερ ακόμα, μπορείτε να δείτε μερικές σκηνές στην παρουσίαση του καναλιού για το εορταστικό του πρόγραμμα…