Οι τρεις σεζόν της «Τέλειας Ληστείας», όπως είπε να ονομάσει στα ελληνικά το Netflix το παγκόσμιο φαινόμενο «La Casa de Papel», μας έκαναν να μην ξεκολλάμε από τις οθόνες μας.

Τώρα όλοι περιμένουμε την 4η σεζόν, που οι φήμες λένε πως θα καταφτάσει στις αρχές του 2020, ακόμα και τον Ιανουάριο, αν και το Netflix κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του.

Κι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που μας άφησε ο τρίτος κύκλος είναι ποια είναι στα αλήθεια αυτή η κακιά επιθεωρήτρια που αγαπάμε να μισούμε; Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το άρθρο μπορεί να περιλαμβάνει spoilers.

Και λέμε μπορεί γιατί για την ώρα όλα είναι στο μυαλό κάποιων. Μπορεί βέβαια να επιβεβαιωθούν, οπότε όποιος δεν θέλει να ξέρει τίποτα μα τίποτα, καλό είναι να φύγει άμεσα από το post.

Η Alicia Sierra (Najwa Nimri) είναι λοιπόν η νέα εχθρός της σπείρας που είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τους πιάσει. Είναι όμως και έγκυος. Είναι ωστόσο πραγματικά σε ενδιαφέρουσα ή μήπως πρόκειται για άλλη μια τρικλοποδιά που μας έβαλε ο δημιουργός Άλεξ Πίνα;

Κι αν είναι να γίνει μητέρα, τίνος είναι το παιδί;

Για την ταυτότητά της, όλοι φαίνεται να έχουν μια θεωρία και όπως προκύπτει, η δημοφιλέστερη τη θέλει να είναι η ίδια η Tatiana, η πρώην σύντροφος του Berlin! Καθώς όμως ο τρίτος κύκλος τοποθετείται 2 χρόνια μετά τον θάνατό του, δεν μπορεί προφανώς να είναι δικό του το μωρό.

Κι εδώ μπαίνει σφήνα η δεύτερη δημοφιλέστατη θεωρία, ότι η Alicia δεν είναι καν έγκυος. Και προσποιείται την εγκυμονούσα για να γίνει πιο συμπαθής στον κόσμο, καθώς αν διαρρεύσουν οι σαδιστικές πρακτικές της, ποιος θα θυμώσει σε μια εγκυούλα;

Γι’ αυτό εξάλλου και πίνει και καπνίζει στη σειρά, καθώς μόνο έγκυος δεν είναι, μας αποκαλύπτουν οι σκληροπυρηνικοί φαν.

Τέλος, κυκλοφορεί ευρέως και μια τρίτη θεωρία πως ο Berlin είναι ακόμα ζωντανός. Έπεσε σε κώμα για μερικούς μήνες και όταν ξύπνησε είδε πως είχε θεραπευτεί από τη θανάσιμη ασθένεια.

Πράγματι, παραληρούν οι κολλημένοι φαν…