Είναι η Ανέτ Ρουσώ στις Άγριες Μέλισσες και έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά.

Η Κάτια Δανδουλάκη τα είπε χθες «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε γιατί είπε το «ναι» στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, μίλησε για τον ρόλο της αλλά και για το θαυμασμόπ που τρέφει για τα παιδιά με τα οποία συνεργάζεται.

«Δεν χρειάστηκε να με πείσει κανείς. Με το που άκουσα το θέμα, το κανάλι, τον παραγωγό, συγγραφείς, σκηνοθέτη, είπα επί τόπου ναι, θέλω να το κάνω. Όσο πιο στέρεη είναι η βάση που πατάς, δεν υπάρχει περίπτωση να στραβοπατήσεις παρά μονάχα από δικό σου λάθος» ανέφερε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός τόνισε ότι ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες ήταν το τελευταία πράγμα που την απασχόλησε.

«Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει βάλει τη στάμπα του τη σκηνοθετική… Ο ρόλος μου είναι το τελευταίο που με απασχόλησε. Με νοιάζει σε μια καθημερινή σειρά να υπάρχει ένας ρόλος που να κρύβει ένα μυστικό. Ο ρόλος, μάλιστα, τυχαίνει να είναι και πολύ επάνω μου».

Όσο για τα νέα παιδιά εξέφρασε τον θαυμασμό της. «Παίζω με κάποια παιδιά το ένα καλύτερο από το άλλο σε αυτή τη σειρά, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, στην πειθαρχία τους, στο αποτέλεσμα που φέρνουν. Όχι μόνο οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, ο σκηνοθέτης, οι σεναριογράφοι, τι ταλέντα…», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: