Μπορεί το Game of Thrones να έριξε αυλαία με ένα απροσδόκητο τέλος που άφησε με το παράπονο πολλούς φανατικούς της σειράς, υπάρχουν ωστόσο πράγματα που θα θυμόμαστε. Αφενός στοιχεία της ίδιας της σειράς που καθήλωσε τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, αφετέρου μερικές γκάφες της παραγωγής, που έγιναν αντικείμενο ζωηρών συζητήσεων και έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία.

Η πιο εντυπωσιακή ήταν το περίφημο ποτήρι καφέ, που ξεχάστηκε πάνω σε ένα τραπέζι.

Η ηθοποιός Emilia Clarke, η τηλεοπτική Ντενέρις- διέψευσε τον μύθο που την ήθελε να έχει αφήσει η ίδια το ποτήρι, που έμοιαζε με ποτήρι γνωστής αλυσίδας καφέ, πάνω στο τραπέζι, σε μία από τις σκηνές της τελευταίες σεζόν της σειράς.

Στην εκπομπή «The Tonight Show with Jimmy Fallon», το βράδυ της Τετάρτης, η Clarke είπε πως ανακάλυψε ποιος ήταν πραγματικά ο «ένοχος» στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy.

«Είμαστε σε ένα πάρτι πριν τα Emmy και ο Conleth Hill, που παίζει τον Βάρυς, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου στην επίμαχη σκηνή, με τραβά και μου λέει “Emilia, πρέπει να σου πω κάτι, γλυκιά μου. Το ποτήρι ήταν δικό μου!» περιέγραψε η Clarke στην εκπομπή. «Ήταν δικό του, ήταν του Conleth, το είπε ο ίδιος!».

«Και συνέχισε “συγγνώμη, αγάπη μου, δεν ήθελα να πω τίποτα γιατί ήσουν εσύ στο επίκεντρο”» αφηγήθηκε η Clarke.

Μετά τις αντιδράσεις, η παραγωγή αφαίρεσε ψηφιακά το ποτήρι από την επίμαχη σκηνή, αλλά η συζήτηση είχε ήδη ανάψει…