Μπορεί να τους πήρε σχεδόν 2 χρόνια να γυρίσουν την 8η σεζόν της σειράς φαινόμενο Game of Thrones στο HBO και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακό. Συνεχώς το δίκτυο ενημερώνει τα εκατομμύρια των φαν για το πώς γυρίστηκαν τα επεισόδια και τι χρειάστηκε να περάσουν ηθοποιοί και τεχνικό επιτελείο.

Ωστόσο στο επεισόδιο νούμερο 4 που παίχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/5 είχε μέσα ένα blooper το οποίο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Όπως δείχνουν φωτογραφίες και βίντεο που ανάρτησαν χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία συσκευασία της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας καφέ, Starbucks, φαίνεται να ξεχάστηκε στο πλατό των γυρισμάτων.

Και όχι μόνο ξεχάστηκε, αλλά όπως ανέφεραν διεθνή ΜΜΕ το ποτήρι του καφέ πέρασε από όλα τα στάδια της παραγωγής μέχρι να παιχτεί στις τηλεοράσεις.

Το λάθος της παραγωγής, προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών που δημιούργησαν ευφάνταστα αστεία. Αντίστοιχες αντιδράσεις είχε προκαλέσει και η επιλογή ενός ροκ κομματιού στο επεισόδιο «Walk of Punishment» του τρίτου κύκλου.

Ο 8ος κύκλος μεταδίδεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.