«Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή ρίχνει αυλαία απόψε για τη φετινή σεζόν με μια σπέσιαλ εκπομπή διάρκειας δύο ωρών! Από τις 21:00 -23:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, μέσα από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστική συνέντευξη του, Ζινεντίν Ζιντάν, να δουν όλους τους καλεσμένους που πέρασαν κατά την διάρκεια της χρονιάς από τις αθλητικές εκπομπές της Nova και παράλληλα απολαύσουν video με αστείες στιγμές.

Ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν μιλάει αποκλειστικά από την Γαλλία στον Γιαννίκο Δούσκα και αναφέρεται στην καριέρα του που ήταν γεμάτη από τίτλους, στο επερχόμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά και σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα κατά την διάρκεια της δίωρης εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και να ξαναδούν, όλους τους καλεσμένους που πέρασαν από τις φετινές εκπομπές.

Ακόμη θα προβληθούν video με σπαρταριστές στιγμές που προσέφεραν απλόχερα γέλιο, ενώ όπως πάντα θα υπάρχει και η ειδησεογραφική ενημέρωση για όλη την αθλητική επικαιρότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.