Για την αποχώρηση του από τον Alpha και την ομάδα του «Happy Day» μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας στον Νίκο Μουσινά στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ.

Ανάμεσα σε όσα είπε στον παρουσιαστή, ο Δημήτρης Παπανώτας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη η οποία άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν την πήρα εγώ την απόφαση. Ουσιαστικά, ήταν απόφαση του καναλιού. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με την παραγωγή για την επόμενη χρονιά και η νέα διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα. Κι εγώ αποφάσισα ότι εφόσον υπάρχουν κι άλλες προτάσεις -και πέρυσι πήγε να συμβεί κάτι ανάλογο, το καλοκαίρι. Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή, ξέρεις… Αλλά τελικά πήγες εσύ. Δεν τα ξέρεις αυτά;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας και ο έκπληκτος Νίκος Μουτσινάς απάντησε με χιούμορ: «Να πούμε ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπανώτα».

«Με το Happy Day δεν έκλεισε ακριβώς ο κύκλος και στεναχωριέμαι που μου λείπουν τα παιδιά. Ήταν μια παρέα που δεθήκαμε σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ένα δέσιμο, το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς. Μου λείπουν τα παιδιά», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.