Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το πολυθρύλητο μουσικό διαγωνιστικό σόου του, την πρώτη τέτοιου τύπου εκπομπή που θα δούμε στην πλατφόρμα streaming.

Το σόου ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου με κριτές τους γνωστούς Cardi B, Chance the Rapper και TI να αναζητούν το επόμενο αστέρι παγκόσμιου βεληνεκούς.

Το «Rhythm + Flow» είχε ανακοινωθεί πέρυσι ως μια απόπειρα να «βρεθούν φρέσκα ταλέντα και να βοηθηθούν άγνωστοι καλλιτέχνες της χιπ-χοπ να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

Το Netflix προσπαθεί να αντισταθμίσει τις ζημίες από τις απώλειες των δημοφιλέστατων σειρών «Friends» και «Office» χτίζοντας έναν πολυθεματικό κατάλογο επιλογών.

«Ένα μεγάλο και ακριβό σόου για ένα τεράστιο κοινό είναι καταπληκτικό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής περιεχομένου του κολοσσού Ted Sarandos ήδη από το 2017, «ένα μεγάλο και ακριβό σόου για ένα μικρό κοινό είναι δύσκολο ακόμα και για το δικό μας μοντέλο να το κάνουμε να δουλέψει για πολύ».

Το «Rhythm + Flow», όπως όλα δείχνουν από τον ντόρο, έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία και είναι προφανώς φτηνότερο από μια τηλεοπτική σειρά.

Τα 10 επεισόδιά του θα απλωθούν σε 3 βδομάδες, λαμβάνοντας χώρα σε Λος Άντζελες, Σικάγο, Νέα Υόρκη και Ατλάντα, και στο τέλος θα ανακοινωθεί ο νικητής…