Το πλούσιο τηλεοπτικό θέαμα, καθώς επίσης και όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της Nova, που μετατρέπουν την θέαση σε μια μοναδική εμπειρία για να… ζεις ακόμη καλύτερα, έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Αθήνας, μέχρι και το Σάββατο 1η Ιουνίου, στο Nova Limited Edition Showroom, τον ειδικά διαμορφωμένο διαδραστικό χώρο που λειτουργεί η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, στον πρώτο όροφο του Golden Hall της Αθήνας.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε ειδικούς διαγωνισμούς με δώρο ετήσιες συνδρομές Nova, καθώς επίσης να απολαμβάνουν την 3D εμπειρία που μόνο η Nova προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα. Στο Golden Hall, παρουσιάζονται επίσης άλλες καινοτόμες υπηρεσίες όπως Nova On Demand, Nova Plus, αλλά και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες διάθεσης τηλεοπτικού περιεχομένου, οι οποίες θα λανσαριστούν στο προσεχές διάστημα.

Μέχρι και το Σάββατο 1η Ιουνίου, ο διαδραστικός χώρος της Nova στο Golden Hall θα παραμένει ανοιχτός τις καθημερινές από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, ενώ το Σάββατο, από τις 10:00 μέχρι τις 20:00. Σε αυτό το διάστημα, θα πραγματοποιούνται διάφορες θεματικές εκδηλώσεις, για ξεχωριστή παρουσίαση του αθλητικού, κινηματογραφικού και θεματικού περιεχομένου της Nova, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τον αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Διάφορες προσωπικότητες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μέχρι στιγμής την εμπειρία Nova στον πρώτο όροφο του Golden Hall, όπως ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Νίκος Μπουντούρης, ο προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς επίσης και ολόκληρο το αθλητικό επιτελείο των καναλιών Novasports, που αποτελεί την πιο έγκυρη δημοσιογραφική ομάδα στην ελληνική τηλεόραση.


Οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, Γιάννης Καράλης και Γιώργος Λυκουρόπουλος, ενώ απολαμβάνουν τη 3D εμπειρία της Nova.


O παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Νίκος Μπουντούρης, μαζί με τον δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο.


Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε 3D στιγμές στο Nova Limited Edition Showroom.


Οι βολεϊμπολίστες Χρήστος Μπέλος (Κηφισιά) και Σωτήρης Σωτηρίου (Ολυμπιακός), μαζί με τον προπονητή βόλεϊ του Ολυμπιακού Δημήτρη Καζάζη.


Επισκέπτες του Nova Limited Edition Showroom.