Ήταν το 2016 όταν μια σειρά από παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο Χόκινς της αμερικανικής Ιντιάνα και τρομοκρατούν την πόλη θρονιάστηκαν για τα καλά στις ζωές μας.

Η εξαφάνιση εκείνου του αγοριού που έφερε στην επιφάνεια ένα κορίτσι με απόκοσμες δυνάμεις έμελλε να πυροδοτήσει άλλη μια σειρά-φαινόμενο του συνδρομητικού καναλιού.

Για το φοβερό και τρομερό «Stranger Things» ο λόγος, την τρελή επιτυχία του Netflix που μάζεψε εκατομμύρια κοινού και 6 βραβεία Emmy φυσικά.

Σήμερα η τρίτη σεζόν του «Stranger Things» παραμένει το πλέον πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός παγκοσμίως. Με το «Game of Thrones» του ΗΒΟ εκτός κάδρου πια, οι φαν των σειρών δεν μπορούν κυριολεκτικά να περιμένουν για λίγο περισσότερο «Stranger Things». Και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ ακόμα, καθώς η 4η Ιουλίου είναι κοντά.

Ο τρίτος κύκλος θα εκτυλίσσεται το 1985, έναν χρόνο μετά τη δεύτερη σεζόν δηλαδή. «Ένα καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει τα πάντα», μας λέει παιχνιδιάρικα το Netflix για την πιτσιρικοπαρέα που έχει τόσα περάσει και έχει προφανώς δίκιο, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τη συνέχιση της ίδιας μυστηριώδους ατμόσφαιρας.

Δυο χρόνια περίμενε ο κόσμος από κείνον τον χειμώνα του 2017 και το τέλος της δεύτερης σεζόν για να ζήσει νέες και εξόχως αλλόκοτες περιπέτειες πλάι στους κατοίκους του Χόκινς με τις σημαδιακές Πρωτοχρονιές.

Το «Stranger Things», η νοσταλγική αυτή ματιά στο κλασικό sci-fi της δεκαετίας του ’80, έχει τιμηθεί με 31 υποψηφιότητες για Emmy!

Η κωμόπολη που ζει μυστικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα ολότελα παράξενο κορίτσι έχει πολλά ακόμα να δώσει σε όρους τηλεοπτικής μαγείας. Η συνέχεια στις 4 Ιουλίου 2019…