Από το Σάββατο 16/2 και κάθε Σάββατο στις 18:00 με δύο επεισόδια ο νέος 5ος κύκλος της νεανικής σειράς «Gossip Girl», παραγωγής 2011-2012, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια στο Star.

Ο 5ος κύκλος ξεκινάει από την Πόλη των Αγγέλων, όπου η Σερένα έχει προσληφθεί σε μια νέα δουλειά και φαίνεται να είναι πλέον συγκεντρωμένη και ξεκάθαρη στους στόχους της, θέλει να πετύχει.

Ο Τσακ και ο Νέιτ, ολοκληρώνοντας το καλοκαιρινό τους ταξίδι σε όλο τον κόσμο με το υπερπολυτελές τους γιοτ, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες για να την επισκεφθούν. Η Μπλερ ετοιμάζει με κάθε επισημότητα τον πριγκιπικό της γάμο.

Ο Νταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια καινούρια πραγματικότητα καθώς κάποιος πίσω από την πλάτη του έχει εκδώσει τις ιστορίες του.

Ο Νταν ανησυχεί για το πως θα αντιδράσει η οικογένεια και οι φίλοι του στην ευφυέστατη αλλά ειλικρινή κριτική του για την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης. Θα μπορέσει να αντισταθεί στη φήμη και στο χρήμα; Η Τσάρλι, η ξαδέλφη της Σερένα, επιστρέφει με νέα σχέδια εκδίκησης στις αποσκευές της και απειλεί να καταστρέψει την οικογένεια Βαν Ντερ Γούντσεν.

Σε ρόλο-έκπληξη η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ! Θα υποδυθεί την Νταϊάν Πέιν, μια γοητευτική και αδίστακτη ιδιοκτήτρια Μ.Μ.Ε, που θα ταλαιπωρήσει τους πρωταγωνιστές αλλά και το «Gossip Girl».

Όπως επίσης και ο διάσημος ηθοποιός-παραγωγός Γουίλιαμ Μπόλντγουϊν, ο οποίος υποδύεται τον «κακό» παππού τού Νέιτ.