Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο ότι από το Survivor 3 αποχωρεί η Ιουλιέτα Κίτρινου, το αποτέλεσμα δεν άρεσε σε πολλούς από την ελληνική ομάδα. Γιατί, η αποχώρηση της Ιουλιέτας σήμαινε ταυτόχρονα η παραμονή στο νησί του Βασίλη Βασιλικού. Του «παρείσακτου», όπως τον αποκάλεσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Άλλωστε, από την είσοδό του κιόλας, ο νέος παίκτης έδειξε ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και να έρθει κοντά με τα παιδιά, ενώ και εκείνοι φρόντιζαν να τον κάνουν να αισθάνεται άσχημα και ανεπιθύμητος. Τις τελευταίες ημέρες, η ένταση ανάμεσα τους κορυφώθηκε, κάτι που όπως παρατηρούν οι Τούρκοι, είναι προς όφελος της δικιάς τους ομάδας όλη αυτή η γκρίνια.

Έτσι, μετά την παραμονή του Βασίλη Βασιλικού στο Survivor 3, κάποιοι από την ομάδα είπαν να ρίξουν τους τόνους. Έτσι, ο Τόνι πλησίασε το συμπαίκτη του, θέλοντας να βρουν μία λύση.

Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Πελεκάνος δεν δείχνει διατεθειμένος να τα βρει με τον Βασιλικό.

«Μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον Βασιλικό, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί του, του δίνω πολύ αξία. Για το καλό της ομάδας μου απλά θα έχω μια συμβίωση μαζί του. Δεν θα ήθελα να τον έχω φίλο έξω στη ζωή μου, πόσο μάλλον μέσα στο Survivor. Τα τελευταία χρόνια οι τοξικοί άνθρωποι έχουν φύγει από τη ζωή μου. Δεν ήρθα στον Άγιο Δομίνικο για να βρω άλλον έναν, μακριά» δήλωσε ο Κύπριος παίκτης.