Η είσοδός του πριν λίγες ημέρες στο Survivor 3 θα περίμενε κανείς πως θα ήταν καταλυτική για την ελληνική ομάδα, αφού θα την ενίσχυε έναντι της τουρκικής. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Βασίλης Βασιλικός με το «καλημέρα» αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στη συμβίωση στο νησί με τους συμπαίκτες του να μη δείχνουν ιδιαίτερη θέρμη να τον κάνουν κομμάτι της ομάδας.

Οι μέρες περνούσαν και το πρόβλημα στη σχέση τους γινόταν όλο και πιο έντονο. Για να έρθει το επεισόδιο της Τρίτης, όπου έγινε ο κακός χαμός στην ελληνική ομάδα. Οι περισσότεροι από τους παίκτες στράφηκαν εναντίον του Βασίλη Βασιλικού, ο οποίος προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κάποιες φορές με λάθος τρόπο, κάνοντας έξαλλους ακόμη και τους πιο ήρεμους συμπαίκτες του.

Τα γαλλικά στο μίνι συμβούλιο που έκαναν στο νησί, πήγαν και ήρθαν, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Τόνι, ο Παναγιώτης, η Ρία και ο Κυριάκος εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους προς τον συμπαίκτη τους, ενώ αίσθηση προκάλεσε ο τελευταίος οποίος χαρακτήρισε τον Βασιλικό «παρείσακτο».

«Έχουμε μια καλή παρέα με ένα παρείσακτο, που το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί θέματα, μπροστά σου να λέει άλλα και μετά να σου το αλλάζει. Εκεί ξέφυγα, και του είπα, ότι αν έκανε αυτό που έκανε στη Ρία σίγουρα δεν θα μέναμε στα λόγια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τανιμανίδης έβαλε μία άνω τελεία στη διαμάχη, αφού άκρη δεν έβγαλε. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η κόντρα τις επόμενες ημέρες, μιας και ο Βασίλης Βασιλικός παρέμεινε στο Survivor 3, αφού ο κόσμος τον στήριξε στην ψηφοφορία.